dilluns, 14 de març del 2011

BEST BITTER DE ST. PETERS


Les ampolles de St Peter's són precioses. Totes. Sembla que són una reproducció d'una ampolla del segle XVIII. El disseny de les etiquetes i el logotip mateix són molt atractius pel seu estil clàssic i elegant. Molt anglès. Sempre que les havia vist en alguna cerveseria m'havien vingut ganes de comprar-ne i, la veritat, no sé perquè no ho havia fet fins ara. Finalment vaig decidir comprar una bitter per desaccelerar una mica de totes les IPA que havia estat bevent darrerament. St Peter's són una altra d'aquestes breweries angleses que aposten pels estils tradicionals ben fets.
Al servir-la, es veu un color coure, ambre rogenc. L'escuma és blanca i efímera. Desapareix molt aviat, com en moltes altres bitter.
Els aromes són molt marcats a malta caramelitzada. Els llúpols són tímids i apunten a olors herbals, però no gaire presents ni definits... volten entre la malta junt a un aroma melós que no acabo de definir ni situar.
Densitat mitjana i molt maltosa. Sembla nutritiva i amb el carbònic ben integrat i viu. És molt suau sense semblar aiguada. La malta caramelitzada marca molt el gust dolç i maltós Té poca amargor i un final sec i redó. És refrescant i senzilla, sense gaire pretencions. El que més en destaca és la bevibilitat i l'ampolla. Un bon exemple de bitter. Me'n beuria una cada dia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada