diumenge, 6 de febrer del 2011

PRIMER INTENT

DIA DE CUITA!
Primer intent de fer cervesa amb la Braumeister. Els nervis, la inexperiència i el no tenir ni idea de quina recepta estàvem fent, van ser potser la causa que, al final, el nostre gos disfrutés més del resultat que nosaltres… D’errors en vam cometre bastants. La part positiva: ja sabem quins són i no tornaran a passar.
La cuita la vam fer amb uns ingredients que venien de mostra amb la Braumeister. Una rossa alemanya. Els de Ca l’Arenys em van dir que quan arribés la màquina em prepararien una recepta més al meu gust en lloc de la que venia per defecte amb la màquina, però suposo que al final no se’n devien recordar o potser no van tenir temps o jo què sé… Hagués estat bonic, però ja ens va anar bé de fer una primera prova sense expectatives.


BREWING DAY!

First attempt to brew with the 
Braumeister. Nervous, inexperienced and not having any idea about the recipe, were perhaps the reasons that explain why our dog enjoyed the result more than us … We did many mistakes and errors. The good news: we know them and they won’t happen again.

The attempt was made with sample ingredients that came with the 
Braumeister. A blonde german ale. The people from Ca l’Arenys told me that when the machine arrives they would prepare a recipe more on my line of preferences instead of the default one that came with the machine, but I guess they didn’t remember it or maybe they did not have time or… I do not know what! It would have been a nice thing.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada